Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ακόμα και οι..."συνομοσιολόγοι" με την Ελλάδα ασχολούνται!

...σχολιάστε

Ελευθεροτέκτων αποκάλυψε την ελληνική πλεκτάνη το 2008

πρωτοαναρτήθηκε 18 Μαΐου 2008

Ένας φίλος μου που τώρα είναι ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται για την ελληνική κρίση.
Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του χρεοκοπημένου μέλους της  Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα.


Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη, (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία) και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί μετά που παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα.

Οι ευρωπαϊκές «ελίτ» χρησιμοποιούν την Ελλάδα χρησιμοποιούν για να πείσουν ότι αν το ελληνικό πρόβλημα δεν φτιαχτεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει γεγονός το οποίο θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Το «πρόβλημα» είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη, (όπου το νόμισμα του ευρώ αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα), είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει αφού τα κράτη του ευρωπαϊκού Νότου, (καθώς και αυτά της Ανατολικής Ευρώπης) ,δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εάν δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα, προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό τους, (που τώρα απορροφάται στο νόμισμα του ευρώ).
Εδώ είναι όπου οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της παγκοσμιοποίησης έπαιξαν τον ρόλο τους στην αποδυνάμωση της δικής τους οικονομίας με κάθε τρόπο, αλλά η σημερινή "παγκόσμιας ύφεσης" που πυροδοτήθηκε προκλήθηκε από τους διεθνείς χαζάρους τραπεζίτες ήταν το κύριο μέρος του σχεδίου για να φέρει τις νότιες και ανατολικές ευρωπαϊκές οικονομίες σε ένα οριακό σημείο και ως συνέπεια να εξασθενήσει την αμερικανική οικονομία και να προκαλέσει την κατάρρευση της κινεζικής, ινδικής και Ρωσικής οικονομίας.

Η «μόνη λύση» που πρόκειται να προταθεί σύντομα από την ΕΕ είναι να καταστείλει τις εθνικές φορολογικές και δημοσιονομικές πολιτικές στην Ευρώπη και να διαθέτει ένα κεντρικό ευρωπαϊκό προϋπολογισμό. Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να στέλνουν τα περισσότερα χρήματα των φορολογουμένων τους σε μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση και οι εθνικοί προϋπολογισμοί θα πρέπει να καθορίζονται από την παρούσα κεντρική κυβέρνηση επίσης.

Πρόκειται να είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά αυτό θα σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές εθνικές κυβερνήσεις θα πάψουν να υπάρχουν. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη ανακοινώσει την "απαραίτητη" δημιουργία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού στρατού για να ταιριάζει με την κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ.

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι πράγματι κυρίως ευρωπαίοι τραπεζίτες (Rothschild και λοιποί),και αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκέφαλοι πίσω από την ανθρωπογενή παγκόσμια ύφεση (όπως ακριβώς είναι πίσω από την απάτη της «υπερθέρμανσης του πλανήτη»).

Έτσι, οι ευρωπαϊκές «ελίτ» είναι τώρα στο δρόμο για να γίνουν πιο ισχυρές από τις παραδοσιακές "ελίτ" ΗΠΑ.Το μόνο που χρειάζονται είναι να καταστεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ένα πραγματικό υπερκράτος, (κεντρική φορολογία και δημοσιονομική πολιτική), με ένα πραγματικό σούπερ στρατό, (τον επικείμενο ευρωπαϊκό στρατό). Στη συνέχεια, οι «ελίτ» των ΗΠΑ θα αναγκαστούν να συγχωνεύσουν τις ΗΠΑ στην ΕΕ και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν.
Η προκύπτουσα «Ένωση» (αυτή είναι η προβλεπόμενη ετικέτα) θα είναι μια αυτοκρατορία που θα κυβερνάται από τις δυνάμεις του χρήματος των οποίων οι πρόγονοι κυβέρνησαν την αυτοκρατορία των Χαζάρων. Αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" είναι  πλαστά, περιμένετε έως ότου το παραπάνω σχέδιο πληρωθεί και θα ξυπνήσει σε ένα κόσμο των «Σοφών της Σιών». Εκτός βέβαια αν η Αμερική, η Κίνα ή η Ρωσία μπορέσουν να σταματήσουν την άνοδο της νέας χαζαρικής αυτοκρατορίας.