Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μυστικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ και 100.000 αμερικανοί στρατιώτες γύρω από το Ιράν. Έχει κανείς αμφιβολίες για το τι πρόκειται να επακολουθήσει;

...σχολιάστε
Ενώ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ χαιρέτιζε την απομάκρυνση των αμερικανών στρατιωτών από το Ιράκ σαν το τέλος του πολέμου στη Μέση Ανατολή, παρασκηνιακά το Πεντάγωνο προετοιμαζόταν αθόρυβα μεταφέροντας στρατεύματα και οπλισμό σε δύο νησιά νότια των Στενών του Ορμούζ.
Επιπλέον περίπου 50.000 αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή περιμένοντας εντολές.

Σύμφωνα με πηγές του DEBKA-Net-Weekly, ο Barack Obama έχει δώσει μυστικές διαταγές στην αεροπορία, το ναυτικό και τους πεζοναύτες των ΗΠΑ να συγκεντρώσουν μεγάλες δυνάμεις στα δύο νησιά Socotra που ανήκουν στο αρχιπέλαγος της Υεμένης στον Ινδικό Ωκεανό και στο νησί Omani που βρίσκεται στη νότια έξοδο των Στενών του Ορμούζ.
Από το 2010 οι ΗΠΑ φτιάχνουν τεράστιες αεροπορικές και ναυτικές βάσεις στα νησιά Socotra που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις υποβρυχίων, υπηρεσίες πληροφοριών,και πίστες απογείωσης για τα stealth drones.
Οι εγκαταστάσεις στα νησιά Socotra είναι τόσο μυστικές που ποτέ δεν αναγράφονται σε κανένα κατάλογο που καταγράφει τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ στην περιοχή. Αυτοί οι κατάλογοι περιλαμβάνουν τις εγκαταστάσεις του Jebel Ali και Al Dahfra στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη βάση στο Arifjan στο Κουβέιτ και αυτή του Al Udeid στο Κατάρ, όλες σε βολική απόσταση από το Ιράν για τα αμερικανικά αεροπλάνα.