Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Οι Anonymous "κατέβασαν" τη σελίδα της CIA!

...σχολιάστε
Update:  Υπάρχει η πληροφορία ότι η ιστοσελίδα της CIA "κατέβηκε" από ομάδα ενάντια στους παιδόφιλους, οι οποίοι χρησιμοποίησαν μεγάλους Server που έχουν υλικό παιδικής πορνογραφίας, για να επιτεθούν στη CIA. Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή!


Η επίσημη ιστοσελίδα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών cia.gov είναι το τελευταίο θύμα μιας σειράς επιθέσεων που πραγματοποιούνται από τους Anonymous.

 Στις 15:10 μ.μ., (ETZ), ένας λογαριασμό στο Twitter που σχετίζεται με την ομάδα των χάκερς ανακοίνωσε: "cia.gov DOWN. #UMAD?#Anonymous".


 Η ομάδα των Anonymous έχει αναλάβει την ευθύνη για το "κατέβασμα" των ιστοσελίδων του αμερικανικού υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας και του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών.

Αν και ο λόγος για την επίθεση δεν έχει επιβεβαιωθεί υπάρχουν πολλές υποθέσεις για το κίνητρο πίσω από το "κατέβασμα" της ιστοσελίδα της CIA.

 Στήν εκστρατεία της περασμένης εβδομάδας FuckFBIFriday, η ομάδα κυκλοφόρησε τον ήχο μιας τηλεδιάσκεψης μεταξύ του FBI και της βρετανικής Scotland Yard.

 Μετά από την κυκλοφορία αυτή, δεν "κατέβασαν" άλλη ιστοσελίδα μέχρι τώρα. Θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες.

 rt